Nawigacja

- -

W tej kategorii poprzedni przepis Kolorowy jabłecznik<<<<<<<<< --->>>>>>>>>następny przepis Szarlotka sypana

Tort orzechowy bez nadzienia

Składniki na Tort orzechowy bez nadzienia

koszyk zakupów ilość jm produkt info
40 dkg orzechów 40 dkg orzechów
40 dkg cukier 40 dkg cukru
2 szklanka miód 2 szkl. miodu
białek 7 białek

Przepis Tort orzechowy bez nadzienia

Przepis Białka ubić z cukrem, dodać miód, otartą skórkę z cytryny i ucierać. Dodać grubo pokrajane orzechy i lekko wymieszać. Przełożyć do tortowniicy wyłożonej andrutami. Wstawić do letniego piekarnika na 1.5 h.Autorem przepisu jest skorpion.
Składniki

40 dkg orzechów,40 dkg cukru,2 szkl. miodu,7 białek,skórka z 1 cytryny,andruty lub wafle.

komentarze

Komentarze


Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod